Lekrymden

I morse tog jag och Fenix en promenad med Embla, han fick då åka sin nya snowracer som han fick igår. Han tyckte det var jätteskoj! Den tar 68 kg så både han och jag kan åka, tur att man inte väger så mycket för nu kan vi ha skoj i backarna tillsammans!
Daniel snickrade i bastun medans jag busade med barnen. När Corona sov middag så gick jag upp till Marie-Louise och tittade på deras katt som inte vill gå på ena benet. Hon ömmade inte över höften eller siitt knä utan över tassen. Får avvakta lite och se åt vilket håll det går. Vi ska äta middag där ikväll så då får jag kika till henne igen. 
Fenix och jag åkte sedan iväg till lekrymden där vi mötte upp Carina och Casper för att leka. Oj, vad killarna busade i dag och dem ville vara med varandra mest hela tiden! Det är så skoj att dem har kul tillsammans. Det vart lite glass för pojkarnas del och jag och Carina tog en varm macka.
Fenix gav Casper en stor kram innan vi skildes åt. Casper blev ledsen när dem gick iväg, snutten, han ville leka mer med Fenix!
När vi kom hem var Lojke här och fikade med Daniel.
Nu vilar Corona igen och jag har lekt med Fenix. Daniel snickrar fortfarande på bastun.
Som sagt i kväll ska vi till farmor och farfar och äta middag, gott!
Tack Carina och Casper för en rolig lekstund!


Åktur på nya vrålåket!









Corona lånar Fenixs leksaker

Lekrymden












































































Kram!


Kommentarer
Carina Ohlsson

Tack själva =) hoppas vi kan göra om det snart =)

2012-02-19 @ 20:50:02
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0