Alla hjärtans dag

I tisdags var det alla hjärtans dag! Jag och Corona städade och tvättade lite och sedan förberedde vi middagen. Vi hämtade upp Fenix på dagis och så mös vi här hemma fram tills dess att Daniel kom hem .
Jag hade lagat baconinlindad kycklingfilé fylld med vitlök, sweet chili och philadelphiaost och till det åt vi potatisgratäng. Till efterätt vart det hemagjord choklad- och hallonbakelse. 
Vi åt när Daniel kom hem. Vi fick båda paket! Daniel fick alla starzingerfilmerna, hade äntligt hittat dem! Det var så roligt för han blev så glad! Jag fick ett kuvert med ett kort i och 3000 kronor! Jag ska till stockholm på lördag med älsklingen Carina och då tyckte Daniel att jag skulle ha pengar att shoppa för. Tack mitt underbara älskade hjärta! 
Fenix fick oxå paket som pappa hade fixat, han fick ett litet musikset med olika instrument i, populärt! 
Jag hade gjort några extra bakelser så Daniel fick gå upp till farmor och farfar med en varsin. 
Barnen var ganska trötta på kvällen och somnade runt halv åtta. Jag och Daniel bäddade då ner oss i soffan med lösgodis och mös och tittade på film. Det vart en toppendag! 
Älskar dig mitt stora hjärta!  

Prinsessan



Tillverkning av choklad- och hallonbakselse

















Resultatet

Dukning



Älsklingens plats

Syskonkärlek på alla hjärtans dag



Fenixs mat, hjärtfalukorv!







Paketöppning



Corona tyckte oxå att det var skoj

Efterrätt

Puss mitt hjärta!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0