Torsdag

 
I går vart det alltså fika med Erika på Pelikan, gott, trevligt och roligt som alltid! Vid två åkte jag från min parkeringsplats nere på stan för att åka till Lindex och Kappahl uppe vid flygfyren, det jag inte visste då var att den annars 2 minuters långa bilfärden skulle ta en timme! Jag hade tänkte köra upp för Bergsbacken men där var det tvärstopp då en buss hade försökt ta sig upp för isgatan och självklart fastnat, jaha, då får man väk vända och köra andra vägen istället. Kom inte så mycket längre åt det hållet då tre stycken lastbilar hade fastnat och blockerat vägen. En timme alltså för att ta sig upp till flygfyren. Man blir ju tokig på alla fordon som ska ut och köra när det är halt och oframkomligt för dem!
Det var ti alla fall lite shopping till barnen innan jag åkte hem igen, jag gick då direkt upp till barnen som var hos farmor. Vi fick middag och sedan ville Fenix titta på lite film innan vi gick hem igen. Jag hann natta barnen innan Daniel kom hem.
 
Gott fika
En bekant till mig hade tagit det här kortet på bussen som fastnat i backen!
Första lastbilen, mitt i korsningen
Andra lastbilen med varningsblinkers
Och så den tredje!
Gott med middag
 
Buskillen!
 
Fenix har ritat ett öga till mig


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0