Torsdag

I går vart det lite pulka- och snowraceråk samt ett besök hos farmor och farfar innan det var läggdags för barnen. När dem somnat tog jag ett bad och sedan slappade vi på soffan.
I natt har jag haft ganska mycket värkar, har inte alls sovit något bra. Dem har avtagit under dagen men det kommer någon då och då. Det är precis som det var med Corona, jag tror jag gick 1-1½ vecka med värkar till och från med henne och då mest på nätterna.
Efter frukost åkte vi i alla fall till IKEA i Uppsala. Vi handlade en byrå till matrummet samt lite annat smått och gott. Vi åt lunch och det vart en liten busstund innan vi shoppade klart.
Nu är vi hemma igen och Daniel håller på och monterar ihop byrån. Jag har packat det mesta i BB-väskan. Kommer antagligen dröja innan hon kommer men för säkerhetsskull så är det väl skönt att ha väskan packad. Har även satt batteriet till kameran på laddning så man inte kommer till BB utan batterier, vore trist!  
Fenix har namnsdag idag så farmor och farfar kommer över på fika lite senare. 
 
Cirkusprinsessan Corona har skoj med pappa
Kvällsåk
 
 
På väg till IKEA
 
På IKEA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trött kille på väg hem.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0