Lördag 1:a december

 I lördags var det första december och barnen fick öppna sina kalendrar som farmor fixat.
Vi åkte in mormor och morfar på förmiddagen där även morbror Martin och Therés var. Det vart fika och sedan åkte Daniel hem med barnen.
Jag stannade kvar då jag skulle åka med på ett 90-års kalas för mammas faster, Martin och Therés åkte oxå med. Vi trodde inte att barnen skulle tyckta att det var allt för skoj att åka till Västerås på 90-års kalas så därför var Daniel kvar hemma med dem och mös.
När vi kom fram till Västerås bjöds det på fördrink och sedan skulle man försöka memorera namn och släktskap, blev alldeles snurrig. Jag och Martin hade i alla fall några sysslingar där tydligen och sedan några bryllingar till Fenix och Corona. Det bjöds på god mat och tårta!
Faster Margaretha som fyllde år var en kanonpigg 90-åring som höll på med allt, dans, kör mm. En helhäftig tant! Hon hade även en del 90-åriga vänninor med på festen var av en spelade dragspel för glatta livet. Margaretha vart även uppbjuden i en vals och det tackade hon verkligen inte nej till!
Det var en trevlig och rolig kväll!
 Lucköppning!
 
 
 
 
 
 Vintrig väg till norrtälje
 Fika hos mormor och morfar
 
 
 
 På väg till Västerås
 
 Margaretha till vänster
 Dragspelstanten!
 
 Dans
 
 Mammas kusiner
Första tjejen från höger är mammas farmor, resten av barnen är hennes tolv syskon!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0