Tisdag

Ännu en dag hemma fast vädret har varit bättre. Det här är Fenixs sista vecka hemma från dagis, på tisdag nästa vecka börjar han igen efter 10½ veckas semester. Vi passar på att spendera så mycket tid som möjligt tillsammans han den här veckan!
Vi har bakat rågbröd, det vart ett jättegrovt bröd med massa frön och nyttigheter i, det vart lite som ett surdegsbröd då man gjorde en fördeg som skulle jäsa 5 timmar först och sedan efter utbaket så skulle det jäsa 5 timmar till. Nu ligger det i en plastpåse över natten för att bli extra saftigt och i morgon ska jag skiva upp det och frysa in det. Vi var till Gräddö en sväng och postade ett paket samt köpte glass och sedan har vi lekt ute, mysigt.
Fenixs beställde pannkaka till middag så det var bara att ställa sig vid spisen och grädda pannkakor för fulla muggar!
Farfar kom förbi efter middagen och jag la om hans sår på tummen, imorogn ska vi ta bort hans stripes och se hur det ser ut.
Nu sover barnen och Daniel håller på och spacklar i rummet där nere som antagligen kommer bli Fenixs då den nya lilla tjejen nog bör sova i ett rum på övervåningen nära oss. Jag ska ta en promenad med Embla och sedan slappa i soffan!
 

Morgonpromenad, Corona håller Embla och Fenix kör vagnen

Gullungar
Fördegen jäser
Färdigt
 

Gott med glass utanför affären
 
 

På väg hem

Fina barnen

Lek ute
 
 
 
 

Skönt i solen
 

Pusskalas!
 
 
 

Pannkaksmiddag
 
 
 

 


Kommentarer
Carina Helmersson

Snuttisar =)
Visa dom där bilderna om ca 5 år och beräta för dom att dom älskar varan när dom skricker och inte riktigt kommer överens ;o)

2012-08-29 @ 15:45:29
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0