Familjedag

I går  hade vi en familjedag. Vi åkte in till norrtälje där vi åt lunch på Daisys. Fenix hade inte riktigt ro att sitta still då han visste att vi skulle till lekrymden. Corona passade på att sno mat från Daniels tallrik trots att hon borde ha varit mätt då hon åt lunch precis innan vi åkte hemifrån, hon är verkligen ett riktigt litet matvrak!
Efter maten gick Daniel och Fenix upp på lekrymden och började leka medans jag tog med mig Corona och handlade ett par sandaler till henne som hon kan ha på Kreta, det är ju bara 1 månad kvar tills vi åker nu!  
Efter skoshoppingen så anslöt vi med grabbarna upp på lekrymden där det vart en hel del lek. Dessvärre tog batteriet i kameran slut så det vart inte så många kort.
Efter all lek gick vi och handlde lite och sedan åkte vi ut till mormor och morfar på landet för att hämta Embla.
Båda barnen somnade i bilen, alldeles utslagna efter allt bus!
När vi kom hem igen så sov fortfarande barnen så jag och Daniel böddade ner oss isängen en stund och tittade på film, så skönt!
När barnen vaknade vart det middag och sedan på kvällen gick vi upp till farmor ochfarfar och fikade!


Lunch






Svårt att sitta still






Åh, mat!



Skoprovning



Dem här vart det


Lekrymden



























Trött kille i bilen

Hos farmor och farfar

Hur ska jag nå allt smaskigt????




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0