Måndag

I går var jag och barnen hemma hela dagen, Fenix är ganska så snorig men pigg för övrigt! Hoppas Corona klarar sig! Det vart en hel del matlagning igår. Jag lagade kalops till middag och sedan en egen kalops till Corona samt biffstroganoff till Corona, nu får det inte plats mer barnmat i frysen.
Corona som har varit relativt lugn och mest suttit stilla och ålat runt lite har det nu blivit mer fart på! Hon ställer sig upp mot allt! Som tur är har hon ganska så bra balans så hon ramlar väldigt sällan. Ibland släpper hon taget och står själv i några sekunder och då får man ju hjärtklappning, tycker det känns tryggast när hon håller i sig.  Vissa saker hon ställer sig upp mot är ganska så höga och då vågar hon inte släppa och sätta sig ner,  då får mamma och pappa, och även Fenix ibland komma till undsättning.
På eftermiddagen gick jag och barnen ut och lekte, Fenix körde Corona i skrindan vilket var mycket populärt av båda parterna.
Daniel kom hem straxt efter sex och då hade vi redan ätit och jag höll på att duscha barnen, Daniel hann i alla fall mysa en stund med dem innan sängdags.



Det bästa som finns är att kladda med maten



Corona ska stå upp överallt



Klättra i trappan kan jag oxå!











Busfrö

Hungrig???























Fenix pysslar och ritar

Mys med mellis framför tv:n







Ute och leker

















Barnen fick vykort från sin morbror och Therés som varit i Japan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0