Lördag

I lördags åkte familjen ut till mormor som var på landet, morfar var kvar inne i norrtälje då han var sjuk. Vi lämnade Fenix med mormor, dem hade städdag på landet så Fenix fick hjälpa till.
Jag, Daniel och Corona åkte vidare mot Täby. Vi stannade först i någon båtaffär där Daniel kikade runt lite efter det fortsatte vi till Täby centrum. Då jag alltid är hungrig så vart Daniel inte speciellt förvånad när jag ville börja med att äta lunch.
Efter lunchen vart det en del shopping, både till mig, Daniel och barnen. Jag köpte två par short, ett par i barnstorleken 164, Daniel tyckte det var helfestligt att jag kunde handla på barnavdelningen, en t-shirt och en bikini, Daniel köpte jeans, Fenix fick linnen och Corona fick en klänning, trosor, t-shirtar, linne och leggins.
Innan vi åkte tillbaka så stannade vi till i båtaffären igen då Daniel tökt igenom vad han behövde, det vrt en GPS samt solceller till båten.
När vi kom tillbaka till landet så hade Martin och Therés kommit dit, dem hade oxå varit där under dagen och lekt och busat med Fenix.
Barnen somnade tidigt den här kvällen ochjag åkte och köpte pizza till mig och Daniel när barnen somnat. 


Kvällsmys med pappa

Tokstollen på väg till mormor på landet

Trött tjej på väg till Täby

Vaken

Shoppar loss med pappa i båtaffären

Haha, Daniel tycker att onepiece är bland det värsta som finns så han var tvungen att prova en!

Leker inne på Polarn & Pyret

Myser hos Therés

Hälsar på morbror

Coronas

Mitt

Mina, trots att dem är i barnstorleken 164.

Fenixs

Coronas

Min nya bikini


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0