Mammaträff

I går vaknade Fenix kvart i åtta, så det vart bara till att äta välling och sedan klä på honom. Halv nio lämnade jag honom på dagis, Corona sov vidare till tio över nio. Jag matade henne och klädde på henne och sedan behgav vi oss hem till Lena. Lena har startat som en liten mammagrupp för dem som fått barn i sommar och har sina barn på dagis i södersvik. Vi är fyra stycken som fått barn under sommaren med ungefär en månads mellanrum. Corona var äldst av bebisarna men dem är väldigt jämngamla och kommer ha varandra som dagiskamrater sedan. 
Vi satt och fikade i tre timmar och pratade, det var jätteskoj! Marie var där med lilla Linnéa, Jenny var där med lilla Alexander och så Lena med lilla Carl-Philip. Vi kommer ha kontakt och träffas fler gånger!
När vi hade fikat klart hämtade jag ypp Fenix på hemvägen och sedan åkte vi hem och åt mellis och vilade middag. 
När Daniel kom hem vart edt middag och sedan lite utelek.
Corona vaknade straxt efter sex i morse, tror att hon vaknade av att Daniel höll på i köket. Hon fick lite mat och somnade sedan om. Nu är klockan tio och hon har inte vaknat ännu.
Fenix är lämnad på dagis och jag har pysslat här hemma, vikt tvätt, hängt tvätt, förberett middagen mm. Nu vänta jag bara på att sömntutan ska vakna så vi kan åka till norrtälje och uträtta lite ärende.

 















































Kommentarer
Carina

så stor hon har blivit =)

2011-09-11 @ 20:06:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0