Sjuk

Har nu inte skrivit på ett tag då jag har varit sjuk och därmed ganska slut. Har haft feber i 5 dagar, inga andra symtom utan bara feber men efter fem dagar så är man rätt slut. Idag är äntligen febern över men jag känner mig ganska så darrig och snurrig i huvudet, det tar väl någon dag innan man är återställd. Daniel hade ju oxå feber för några veckor sedan som tur är verkar barnen klara sig, konstigt!
Trots febern har jag ändå gjort saker. I onsdags träffade jag och Corona mammagruppen igen, den här gången var vi hemma hos Marie. Det var supertrevligt! 
I torsdags åkte jag, barnen och farmor till Thuns i faringe och handlade lite kläder. Fenix fick mest men det är oxå han som behövde saker. 
På kvällen åkte familjen in och handlade på flygfyren.
I fredags tog jag det lugnt på dagen och bakade lite bara. Jag körde in Embla till mamma och pappa på eftermiddagen. På kvällen kom Gunte, Lojke och Henkan hit och åt grillat, till efterrätt åt vi kladdakaka med geishachoklad, smaskigt! 
I lördags var familjen och farmor på IKEA, det vart en del shopping. Corona fick en bokhylla, Fenix fick en säng sen vart det lite fotoramar, gardinstänger och annat smått och gott!
I söndags låg jag mest i sängen helt slut, Daniel tog hand om småttingarna! På kvällen åt vi hos farmor och farfar. Pappa kom på kvällen och lämnade Embla.
Idag är jag som sagt feberfri men lite slut. Har varit ute med barnen. Fenix har busat i en jordhög och Corona har gungat för första gången, hon tyckte det var jättemysigt och höll på att somna.
Efter lunchen sa Fenix BAJSA, jag fr¨gade då om han ville bajsa på pottan och det sa han att han ville och rusade in på toaleten. Jag drog ner byxorna och tog av han blöjan och han satte sig på pottan och bajsade för första gången på pottan, så duktig!
Nu blir det till att ta det lugnt en stund till och bara vila upp mig! Fenix vilar och Corona ligger i gymmet,

Ska handla på flygfyren

Mammas tjej

På  promenad

Fenix har fått en dator av  farmor som hon inte använder

Mys med pappa på IKEA

Lunch på IKEA

Utelek





Gullunge

Gott med händer

Mysigt att gunga


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0