1:a september

När Daniel kom hem i går gick vi upp till farmor och fikade. Jag tog med mig en liten kristallkrona hem från farmor när vi tömde hennes lägenhet, tänkte sälja dem på loppisen men jag tror nog att prinsessan Corona ska få ha den i sitt rum istället så vi hämtade hen den från loppisen igår. Ska försöka sätta upp den i hennes rum under dagen.
I morse hade vi två riktiga sovkorvar här hemma. Fenix vaknade straxt efter halv nio, han fick sin välling och sedan klädde jag på honom oh körde nerhonom till dagis, vi blev lite sena men vad gör det? Jag kommer vara mammaledig exakt ett år till nu så vi kan ta det hur lugnt vi vill på mornarna 1 år till! Jag fick sätta på babyvakten när vi åkte för Corona hade inte vaknat ännu. Ungefär 5 minuter efter det att jag kommit hem igen så vaknade stumpan, klockan var då nästan halv tio. Hon somnade tio i går så hon har sovit 11½ timme i streck utan att vakna.
Hon fick frukost när hon vaknade och efter det åt jag. Hon fick sitta en stund i babysittern medans jag höll på lite här hemma.
Efter att jag klätt på henne så vart hon lite kinkig, jag var tvungen att ta ut Embla så jag tog på mig selen och stoppade ner Corona och tänkte gå en snabb kissrunda med Embla och sen hem och mata Corona igen men Corona toksomnade i selen innan vi hann ut till vägen så hon ville antagligen sova en stund till, hihi, mammas tröttmössa!
Corona ammar väldigt mycket på dagarna, det verkar som hon måste äta igen sig då eftersom hon sover så länge under nätterna!
Nu ska vi ta oss litel unch och sedan mysa en stund till innan vi ska hämta upp lilleman på dagis!

Idag är det ju 1:a september, hösten är här!


Slappade på sofan igår eftermiddag

Trött tjej vilar oxå på soffan

Mammas ena blondin





Redo för dagis

Mammas tokfia





Frukostsällskapet

Bodyn från Carina och Kimmo, lite stor men snart spå sitter den som en smäck!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0