Lördagen

I fredags var ju Daniel på kryssning, när han kom hem vid 20-tiden så hade han 39.8 i feber och gick och la sig på en gång.  På lördagen var han lite piggare men tog två alvedon. Mormor och morfar kom hit straxt efter nio och busade med Fenix medans jag, Daniel och Corona åkte till Stockholm för att mysa på våran 2-års förlovningsdag. Vi parkerade vid tekniska och tog tunnelbanan till t-centralen. Vi gick alla till centralbadet tillsammans, jag och Corona lämnade sedan Daniel där för lite massage.
Jag och lillan tog en sväng på stan och sedan satte vi oss och tog en fika och bytte blöja.
Klockan två var det min tur för massage och Daniel och Corona tog en sväng. Det var så skönt med hotstone massage, jag älskar ju värme så det var perfekt! 
Efter massagen mötte jag upp mina hjärtan och vi gick till polarn och pyret och handlade två tunikor till Corona, vi hade fått ett presentkort dit, efter det åkte vi till norrtälje där vi åt middag på Antep, smaskigt!
Allt hade gått bra här hemma med Fenixen, härligt! Tack för hjälpen mormor och morfar!
Tack hjärtat för en mysig dag, älskar dig!


På promenad i stan



Glad tjej

Åker tunnelbana

Ligger i mitt knä medans jag fikar

Blöjbyte på G

Väntar på mat på Antep

Älsklingen

Trött Corona

Fenix fick en klubba av pappa från kryssningen

Massa småklubbor i


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0