Fotbehandling

I onsdags var vi ju på öppna förskolan, Corona sov sig då igenom nästan hela besöket. När vi kom hem var hon lite febrig, inte mycket men en aning. Corona sov sig sedan igenom mesta delen av dagen. Daniel var hemma så Corona låg mest på honom och sov,
All sömn resulterade i att hon vaknade natten mellan onsdag och torsdag vid 03.00 och var pigg och överlycklig, hon skrattade och jollrade fram till 05.00 då hon somnade om.
Kvart över åtta fick jag väcka henne igen då vi skulle lämna Fenix på dagis och sedan åka på fotbehandling hos gudmor Carro.
Runt kvart över nio hoppade jag och Corona upp i salongsstolen tillsammans, lilltjejen tittade med stora ögon på allt spännande innan hon vart hungrig och efter en slurk mjölk så somnade hon. Det var så skönt för fossingarna att bli ompysslade trots att Carro säger att dem är mjuka som bebisfötter så är det skönt att fila lite och få massage!
Det vart en hel del prat oxå, mysigt som vanligt.
Corona och jag handlade lite och hämtade ett paket innan vi åkte hem, väl hemma somnade Corona om hos pappa och jag gick och hämtade Fenix på dagis.
På kvällen åt vi middag hos farmor och farfar!  

Sitter i salongsstolen

Ditt vackra jag har fått sin yngsta besökare

Mysigt



Myser med gudmor

Slappar med pappa

Charmtroll

Vilar

Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0