Uppdatering

Jaha, då har det gått en stund sedan jag skrev igen. Ska försöka uppdatera lite snabbt nu.
I onsdags träffades jag, Marie och Jenny hemma hos Jenny med våra bebisar, vi hade en härlig mammafika på tre och en halv timme innan vi åkte och hämtade våra andra tre änglar på dagis.
I torsdags fick jag tillbaka min feber igen och på fredagen var jag inne en sväng på vårdcentralen för att kolla upp det här med febern. På eftermiddagen åkte Daniel till Stockholm för att gå på Beer- and whisky festivalen tillsammans med Henkan. Marie-Louise kom och hämtade Fenix på kvällen för att avlasta mig lite då jag hade feber och var väldigt yr i huvudet.
På lördagen vilade jag mest bara då jag inte alls mådde bra. I söndags kände jag mig lite bättre, vi fixade lite i vardagsrummet med fotoramar och gardinstänger mm. Vi åkte även och köpte ett nytt soffbord.
I måndags passade farfar Fenix en stund medans jag åkte tillbaka till vårdcentralen för att lämna lite blodprover, jag kunde inte göra det i fredags då proverna skulle bli för gamla för att ligga över helgen. Nu är det bara att avvakta och se om jag har en infektion i kroppen eller om upp-och-ner-febern beror på något annat.
I dag har Marie, Jenny och deras bebisar varit här och fikat på förmiddagen i tre och en halv timme. Farmor hämtade Fenix på dagis och jag och Corona åkte till mitt jobb och hälsade på, trevligt! Corona skrattade och pratade med alla, vår lilla solstråle! Hon fick två tröjor och ett par byxor, tack snälla alla! 
I kväll blir det middag hos farmor och farfar. Fenix är kvar hos farmor och Corona ligger och skrattar i mitt knä! 

Det var lite kort uppdateringen! 


Barnen gymmar tillsammans



Glad tjej

Fenix härmar sin idol pappa!

Badkillen



Tvättar håret

Så här snygg blir man när man är klar!

Solstrålen

Klädd för mammaträff och hälsa på mammas jobb

Lilla goaste tjejen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0