Torsdag

När Fenix sov middag igår så hade jag och Corona en mysstund i soffan. När Daniel kom hem vart det middag och sedan ville Fenix ut och leka en stund på baksidan och det fick han.
Daniel och Fenix tog ett bad tillsammans innan det var läggdags för han.
Jag badade som vanligt Corona och sedan började jag nata henne. Hon åt upp sin mat och sedan kom världens leende, hon tänkte inte somna! Hon var så glad och bara skrattade, pratade och log. Hon fick ligga i gymmet en stund och sedan försökte jag natta henne igen men återigen kom världens leende! Kvart i elva somnade solstrålen tillslut.
Hon är för underbar vår glada tjej!
I morse vaknade jag straxt innan fem av att två katter slogs utanför på framsidan. Pust! Upp och skrämde i väg dem , dem låter ju verkligen för hemskrt när dem skriker. Jag kunde inte somna om efter det och halv sju kom Fenix uppknatandes. Vi myste tillsammansen stund. Corona vaknade halv åtta, hon är ganska så täppt i nösan och det stör nog henne lite.
Fenix är nu lämnad på dagis. Corona och jag tog en promenad efter frukosten och hon ligger nu i vagnen och sover. Jag har plockat ur diskmaskinen, tvättat, hängt tvätt, vikt tvätt, förberett middagen och plockat lite.
Corona borde vakna snart och vara hungrig tycker jag!


Tjejmys i soffan igår











Trött älskling





En nöjd Fenix med sin nya grävmaskinmössa

Mitt gulliga frukostsällskap

Charmtrollet Fenix nu på morgonen








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0