Besök hos gammelfarmor

I morse gick jag upp och tog en morgonpromenad med Embla i kylan, det var frost ute! När jag kom in åt jag frukost och då hade även Daniel och Fenix vaknat.
När jag avslutat frukosten så vaknade Corona, hon fick frukost och sedan gjorde vi oss i ordning. Fenix lämnade vi hos farmor, dem skulle åka på loppis tillsammans.
Daniel körde sedan in mig och Corona till norrtälje där vi mötte upp morfar. Jag och Corona åkte sedan med till älvsjö. Vi stannade på vägen och tog en fika på McDonalds, det vart en jättegod chokladmuffins.
Vi åkte sedan till farmors lägenhet där vi röjde lite och morfar åkte till sopstationen med massa sopor.
När vi var färdiga i lägenheten så åkte vi och åt lunch innan vi åkte vidare till farmor och hälsade på. Corona låg en stund i hennes knä och hade det mysigt! Det var så roligt att se hur farmor sken upp när hon fick träffa lilla Corona och hålla i henne! Corona pratade och skarttade åt sin gammelfarmor. 
Hoppas farmor får ett boende här i norrtälje snart så vi kan hälsa på oftare! 
Efter besöket åkte vi hem. Pappa tog med sig Embla hem igen, hon ska få vara där tills i morgon.  
Vi åt middag hos farmor och farfar och nu är vi hemma och myser igen. Fenix ska snart lägga sig, han ligger i soffan och dricker välling. Corona ligger i mitt knä och babblar en himla massa!


Pratar med morfar på McDonalds

Smask

Mitt lilla hjärta


I farmor lägenhet



Pratar med Bamse



Solstrålen







Trött

Lite vila på sängen

Sitter och väntar medans vi äter

Pratar med morfar

Familjen



Myser med gammelfarmor







Sträcker ut på farmors säng


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0