Torsdag

I morse vaknade Corona halv åtta, det är väldigt tidigt för att vara henne. Fenix kom upp tio i åtta och då mös vi alla tre i sängen.
Efter frukosten tog vi en promenad, det har blivit så kyligt nu så jag har plockat fram Coronas åkpåse. Hon somnade som en stock nerbäddad i den.
När vi kom hem fick Corona lite mat och sedan började vi förbereda middagen. Corona somnade sedan om en sväng till och då passade jag och Fenix på att gå ut och leka en stund i ruggvädret. Det har varit sol, blåst och regn om varannat men Fenix stortrivs han, det är bara jag som tycker det är iskallt ute från september till maj. Juni, juli och augusti är helt okej!
I morgon har jag och Daniel varit tillsammans i 3 år och 9 månader. Det blir lite godare middag i dag då jag inte vet om jag hinner med och laga något imorgon då Corona ska till ögonläkaren.
Baconinlindad kyckling med potatisgratäng blir det och sedan äppelpaj efter det!
















































Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0