Torsdag

Då var det torsdag och vädret är under all kritik om man frågar mig, frågar man Fenix så tycker han att det är toppen! Fenixs favoritväder är regn, det blir så många roliga vattenpölar att leka i då! Han lös upp som en sol i morse när vi gick utanför dörren och han fick se och känna regnet falla ner!
Fenix har vaknat ganska tidigt, runt halv sju, i några veckor nu men dem senaste 3 dagarna har han återgått till sitt gamla jag och vaknar runt halv åtta, åtta. Skönt! Corona är fortfarande snorig och täppt och behöver upp på natten för att få näsdroppar. Hon vaknade tjugo i fem i morse och behövde lite droppar och sedan somnade hon om och sover fortfarande.
Jag har lämnat Fenix på dagis och varit ute med Embla, efter det tog jag en varm skön dusch. Hade tänkt åka in till norrtälje idag och leta ny plånbok men i och med att Corona fortfarande sover så kommer det bli så stressigt, vi ska ju hämta upp Fenix vid halv två igen. Förresten är det inget vidare väder att gå på stan i heller för den delen.
Kanske åker in i eftermiddag eller imorgon istället!



Fenix visar Corona sina maskiner





Mammas stora troll



Papper är kul!



Glad kille


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0