Onsdag

I går åt vi tacomiddag hos farmor och farfar, smaskigt! Fenix åt korv och makaroner och sedan åt han upp all gurka som blev kvar. Middagen avslutades med en kanelbiulle då det var kanelbullens dag. Jag bjöd ju även på kanelbullar till fikat på dagen när Jenny och Marie var här men bullar kan man aldrig få för mycket av och eftersom jag kan vräka i mig vad som helst utan att öka i vikt så får man passa på!
Fenix vaknade tio i åtta i morse, jag klädde på honom och han låg och mös i mitt knä med sin vällingflaska. Nu är han lämnad på dagis. Corona somnade halv tio igår och har inte velat gå upp ännu. Klockan är nu nio och hon har sovit 11½ timme, tycker hon borde vara hungrig men hon prioriterar sin sömn! För någon vecka sedan började hon vakna tidigare, hon ville då ha lite mat runt sju tiden men nu verkar hon återgått till gamla takter med 11-12 timmars sömn/ natt.
Läkaren från vårdcentralen ringde igår och alla prover så bra ut. Han trodde att jag hade fått något elakt virus som varit envist. Skönt! Just nu mår jag toppen men om febern kom tillbaka igen så skulle jag åka in igen.
Idag blir det nog en lugn dag hemma, blir väl en promenad i det fina vädret om det håller i sig.
Ska passa på att vika lite tvätt oxå då Corona tydligen inte hade tänkt stiga upp ännu.  


På promenad igår

Tröttis

Puss

Väntar på mamma under provtagningen på vårdcentralen

Fika dags

Bullar!

Mer tröttis

Middag

Gurka är smaskens

Gladaste tjejen



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0