En sväng till norrtälje

Imorse kom farmor och hämtade Fenix, dem skulle uträtta liten ärenden i norrtälje. Jag och Corona åkte oxå in till norrtälje lite senare och släppt in hantverkare i mammas och pappas lägenhet. Dem skulle åtgärda lite tapeter mm. Medans dem höll på i lägenheten så gick jag och Corona till apoteket och handla lite näsdroppar och koksalt då prinsessan fortfarande är snorig. Jag fällde upp ryggstödet lite så hon vart halvsittande i vagnen, det var spännande och populärt!
Vi gick sedan tillbaka till lägenheten där dem precis var klara så vi låste bara dörren och åkte hem igen. Corona somnade på vägen hem och när vi kom fram la jag henne i vagnen och där ligger och hon och sover fortfarande, förkylningen tar på henne trots att hon inte har någon feber.
Fenix är kvar uppe hos farmor, dem skulle pyssla lite där. Det blir midddag hos farmor och farfar ikväll så Fenix blir kvar där tills dess.


Trött liten morgontjej

Gullungen

En sovande ängel

Underbaraste dottern!

Bästa sonen i sin fotölj

Sitter i mormor och morfars fotölj och väntar på hantverkare




På väg till apoteket



Nyfiken på stan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0