Arninge

Fenix vaknade sju i morse och Corona gjorde oss sällskap vid halv nio. Vi åt frukost och sedan fick Fenix gå ut och leka i sandlådan en stund innan vi åkte till Arninge på jakt efter vinterjacka till mig. Jakten misslyckades dessvärre. Jag vill ha en varm och ganska lång jacka som inte är så tung och det är inte det lättaste. Jakten fortsätter! Vi handlade lite mat och åt lunch i alla fall. Gjorde ett besök på barnens hus oxå och handlade ett presentkort till Saras dotter som kom till världen i morse.
Båda barnen somnade i bilen på vägen hem, Fenix bar Daniel in i hans säng när vi kom hem och därr sover han fortfarande. Corona busar för fullt och jagr gubbarna i babygymmet, det är så gulligt när hon får tag i figurerna och drar ner dem till munnen och smakar på dem! Hon är även väldigt nyfiken på ljuden som vissa av figurerna gör när man skakar och drar i dem.  Mammas lilla älskling!
Ikväll blir det tacogratäng till middag, ska bli gott!


Nyfiken tjej med stora ögon i alla affärer

Väntar på lunch

I mammas knä

Sitter hos pappa



Gott med pommes

Mys med mamma




På väg hem



Så trött!

Mina älsklingar









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0