Torsdag kväll och fredag!

I torsdags städade jag av här hemma och bädda rent alla sängar samt tvättade undan allt i tvättkorgarna.
Vi hämtade Fenix på dagis vid halv två som vanligt och när jag skulle ta på honom kläderna i omklädningsrummet så kröp han in i torkskåpet, busunge!
I fredags tog farmor med sig Fenix till frisören, nu är det fina långa blonda håret avklippt, är nog ganska så skönt för honom men jag saknar det långa håret!
Fenix följde med farmor hem efter klippningen. Dem hade krattat löv och eldat lite, Fenix älskar att hjälpa till! Daniel kom hem och duschade och skulle sedan iväg tillsammans med Mikael till Cecilia som fyllde år. Dem glömde dock ta med sig smörgåstårtan och presenten så jag och Corona åkte in och lämnade det till dem. Jag hämtade även upp mitt nya körkort som kommit, skönt! Har haft det gamla i 9 år nu så det var ändå dags att byta det nästa år så det gör inte så mycket att jag tappat det. Innan jag åkte in till norrtälje så hann jag baka en kladdkaka med geishachoklad i oxå!
Vi åt middag hos farmor och farfar när Daniel kom hem igen.
På kvällen vart det mys i soffan framför idol.
'
Fenix innan klippningen

Corona myser med Fenixs bil

Busungen

Myser i sängen medans jag bäddar rent 

Gullfia



Tittar på tv med pappa



Glad tjej i farmors knä

Mammas lilla hjärta

Hjälper till och krattar hos farmor och farfar








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0