Helgen

I lördags tog vi en mysig morgonpromenad hela familjen. På dagen vart det det lite bus och städning här hemma. Henkan kom förbi och fikade, jag hade bakat havrebollar som verkade uppskattas, har bara gjort chokladbollar förrut men havrebollarna var faktiskt nästan godare!
Daniel satte dörrföder och lister nere i hallen medans jag gjorde middag till oss och Daniels familj som vi bjudit över. Vi bjöd på porterstek, det vart riktigt smaskigt, till efterrätt hade jag gjort hemmagjort chokladmouse med mörk choklad och kaffe i, smaskigt!
Barnen fick paket, dem fick lite kläder var och sedan fick Fenix en cars-låda som han både kan sitta på och stoppa saker i, perfekt!
I söndags bakade jag scones och gjorde i ordning en mysig frukost till Daniel då det var farsdag. Eftersom Corona tog sovmorgon så fick han vänta en stund med paketen. När prinsessan oxå vaknat så fick han sina paket. Fenix hade även ritat en jättefin teckning till Daniel.
Vi åkte sedan ut till mormor och morfar och firade morfar på farsdag. Han fick lite paket och vi fikade. På hemvägen stannade vi och handlade lite innan vi åkte vidare hem .
Daniel rev ner panelen i trappen, ska bli så skönt att få tapetserat där oxå så småningom.
På eftermiddagen åt vi middag hos farmor och farfar. Alla pappor vart firade!
Nu är det måndag igen. Farmor har lånat med sig Fenix hem, dem skulle baka lussekatter idag. Jag och Corona plockar lite här hemma, det vanliga, tvätta, vika tvätt, laga mat och som sagt plocka undan lite, Fenix är ju expert på att slita fram varenda leksak han äger!  

Pappamys

Trollen



Tröttmössor

Tittar på film med farmor



Promenad

Havrebollar

Corona pratar med Henkan

Chokladmousse

Portersteken puttrar



Bus med farbror

Hos pappa





Farsdagfrukost







Fenixs cars-tavla som jag gjorde åt honom förra veckan

Nya pallen/förvaringslådan

Vi fick ljus och även en orkidée

Daniels paket

Fenixs fina teckning

Paketöppning



Hjälper morfar med paketen



Skrapar lotter




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0