Dagen som varit

Corona vaknade vid 11 och då åt hon lite och sedan åkte vi in till norrtälje. Vi stannade på apoteket och handlade nya tandborstar, en till Corona och så fick Fenix oxå ny tandborste. Var inne på Lindex och H&M och köpte lite kläder till Corona som hon ska få i julklapp. Köpte storlek 74 nu, dem ser jättestora ut men dem ska hon ju kunna ha från 6-9 månader. Hon har storlek 62 just nu så det känns kanske som att det kommer dröja lite längre än 1 månad till innan hon kan han dem . Vi hämtade upp Fenix på vägen hem. Han hade varit med ena fröken till återvinningscentralen och kastat kartonger. Fröken hade sagt " Titta Fenix en lastbil" när hon såg en sån på vägen. Fenix hade svarat " Nej, betongbil ", vilket var helt rätt. Hihi, honom lurar man inte i första taget inte, han kan sina fordon.
Middagen är nu avklarad. Daniel har varit och skrivit körkortsteoriprovet för tungt släp idag så han kommer hem om en timme ungefär. Han ringde precis och hade klarat provet, så duktig min älskling är!



Mammas plutta









Spanar lite

Älsklingarna

Gott med gröt

Stora och lilla hjärtat tog ett bad igår kväll


Kommentarer
Carina Ohlsson

Hej =)

Ja jag hoppas jag får hem honom i dag annars kan de bli en jobbig måndag =/

Som det ser ut nu är casper hemma från dagis måndag tisdag och torsdag så vad jag vet så här på rak arm så är det inget in planerat någon dag =)

2011-11-20 @ 11:31:30
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0