V.37

Vecka 37, tiden rinner iväg. Det går så himla fort, det känns som om det var några veckor sedan som vi fick det positiva graviditetstestet! Det beror nog dels på att jag mår så himla bra! Har man en jobbig graviditet så känns det nog segt.
Man säger ju alltid +, -, 2 veckor när man beräknar födelsedatumet så då är det väl 1-5 veckor kvar nu. Personligen tror jag inte att hon kommer tidigare men det tror alla andra. Magen har sjunikit ner ganska ordentligt vilket tyder på att det kanske inte är allt för långt kvar. Daniels mamma trodde jag skulle få för några dagar sedan, hihi!
Nej, damen får vi nog vänta på trots att magen sjunkit, kraftigare sammandragningar som känns ut i ryggen, mjölkfyllda bröst, stockningar ner i bäckenet mm. Vi är i alla fall redo för henne så hon är hjärtligt välkommen när hon själv vill! Man kanske skulle packa BB-väskan för säkerhetsskull, med Fenix packade jag väskan dagen innan beräknat.
Om exakt en vecka ska jag till barnmorskan igen, då får vi se om magen växt på eller om vi måste på ett tillväxtultraljud, hoppas vi slipper!


Magen förra veckan, tittar man på bilden under som är tagen idag så ser man att hon sjunkit ner ganska mycket

V.37

Mys med pappa


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0