En träff med morbror

I morse tog Fenix sovmorgon till klockan halv åtta, skönt! Jag lät han sova då vi inte skulle till dagis i dag. Vi åt frukost och gick Emblas morgonpromenad. Efter det plockade vi som vanligt ihop lite här hemma och startade en tvättmaskin innan vi åkte in till norrtälje och träffade min bror, dvs Fenixs morbror. VI gick från mammas och pappas lägenhet ner på stan, Fenix gick så nöjt och höll i morbrors hand. Daniel kunde ta en liten rast från jobbet så vi möttes upp på pelikan. Fenix, Martin och Daniel fikade och jag åt lunch. Daniel åkte sedan tillbaka till jobbet och jag, Fenix och Martin tog en promenad. Vi gick genom socitetsparken där vi matade två änder och sedan vidare ut på borgmästarholmen. På vägen tillbaka fick Fenix leka lite i lekparken. Han älskar statyn av en apa som står där och pussade på den flera gånger, tokunge!
När vi kom in till stan igen så stannade vi till i leksaksaffären och köpte några leksaksbåtar till Fenix som han nu kan leka i vattnet med i sommar. Han pratar mycket om båtar så det är klart att han måste ha båtar!
Vi skildes sedan åt och jag och Fenix åkte till Daniels jobb och hälsade på, Fenix tittade på alla stora maskiner, en lät väldigt mycket och då var det tryggast hos mamma! Vi åkte sedan hem och Fenix somnade i bilen.
Jag ställde bilen i skuggan och tog en stol och satte mig i solen brevid så jag skulle höra när han vaknade.
När lilleman vaknade gick vi ut och lekte på baksidan, han har fått en skrinda av farmor som han tycker är jätterolig att dra runt på fast den är tung. Daniel kom hem och vi åt middag och sedan gick vi ut igen och Daniel fortsatte med staketet medans Fenix och jag busade.
Jag duschade lilleman innan han fick hoppa i säng och nu sover han sedan en timme tillbaka ungefär. Daniel är och hjälper sina föräldrar med en grind och jag ska hoppa ner i soffan med något att äta!

Gott med välling på morgonen

Sitter och leker i Emblas hundkorg

Gummistövlarna på och redo för promenad men passar först på att mysa i Emblas andra säng


Åker lastbil

Går med morbror på stan

Fika med bulle på pelikan

Smaskigt

Fenix och jag matar änder

Dem åt ur handen

Vid borgmästarholmen

På vägen över till holmen

Grabbarna pratar lite

Pussar på apan i socitetsparken

Klappa apan

Nu ska det lekas

Åka rutschkana

Shoppar leksaksbåtar

Hälsar på pappa på jobbet

Här uppe såg man bra!

Det lät lite läskigt ett tag och då är det säkrast hos mamma

Trött kille på väg hem från norrtälje

Drar sin skrinda

En liten kämpe

Mammas underbara hjärta

Törstig i värmen

Mamma myser i solen medans Fenix busar runt

Våra underbara syrener har slagit ut!

Fenix har mysigt på mammas tröja


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0