Gårdagen

I går när Fenix var på dagis så flyttade jag ner våra sängkläder från garderoben uppe till en här nerre i stället. Fenix ska ju ha rummet där uppe nu så då måste han få lite plats i garderoberna oxå. Fenix kläder ska få flytta in i hans nya garderober och lilltjejens ska flytta in i Fenix nuvarande rum.
Embla och jag gick en promenad i skogen men när det var dags att hämta lilleman på dagis så var jag trött på allt regn jag gått i så jag tog faktiskt bilen. Fenix var överlycklig över alla vattenpölar som kommit med regnet och skulle plaska hejvilt i precis varenda en fram till bilen.
Eftermiddagen spenderade vi inne då det var kallt och regnade. När Daniel kom hem åt vi middag, couscous och kyckling, ja eller jag åt lax. Efter middagen åkte jag, Fenix och Embla ut till mormor och morfar på landet där det vart en snabbvisit. Jag skulle bara hjälpa dem med att raka katten, han är så tovig. Efter det åkte vi hem och då var farmor här. Fenix fick en jättestor lastbil, en t-shirt och ett par byxor. Lilltjejen fick två klänningar och ett par byxor, tack snälla!
Jag och Marie-Louise tog en promenad med Embla medans grabbarna hoppade ner i badkret. Fenix somnade gott på kvällen och jag och Daniel vek lite lakan och slöade sedan i soffan.
Nu är Fenix på dagis igen, det var uppehåll när vi gick dit men Embla och jag fick regn på oss när vi gick hem igen och kallt är det! Fenix fick i alla fall vara ute på dagis idag till hans stora förtjusning! Klockan två hämtar vi upp honom igen.

Embla på promenad

Vatten!

Måste peta lite

Titta vad jag hittade i vattenpölen

Gullunge

Ska vi ringa?

Läser om traktorer

Fenix mitt uppe i vitsipporna hos mormor och morfar på landet

Nya lastbilen



Lasta bollen
Nya klänningar





Små byxor

Fenix´s fina t-shirt


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0