IKEA

I lördags natt hade Fenix det jobbigt, han vaknade vid halv två och var ledsen. Jag gick upp och hämtade honom och han fick komma in till oss, han somnade om på en gång i ungefär två minuter igen då han vaknade och var ledsen igen och kröp ihop till en boll, magknip! Stackars liten, han frågade efter sin välling efter en stund och den drack han upp när han fick den. Magknipen fortsatte ungefär till halv fem då han somnade om skönt igen. Innan han somnade om helt så småslumrade han mellan magknipen och bökade runt mellan mig och Daniel. Han skulle ligga på oss om vartannat och sedan för sig själv, han visste inte riktigt hur han ville ha det.
Det vart inte så mycket sömn den natten, jag gick upp vid sju och gick ut med Embla och när jag kom hem hoppade jag in i duschen. Kilarna sov till tio över åtta då dem kom upp. Vi åt då frukost och gjorde oss iordning, Marie-Louise kom hit och vi åkte alla till Stockholm. Vi gjorde ett stop hos Carina, Kimmo och Elvira där vi hämtade upp blöjor som vi fått beställa genom Kimmos jobb, det blir väldigt mycket billigare så! Tack snälla! Det vart en snabbvisit innan vi åkte till IKEA där det vart lite shopping och lunch. Fenix fick en ny vägghylla, en bokhylla, en mysfilt, förvaringslådor, bestick och lite leksaksköksredskap. Lilltjejen fick fotoramar, förvaringslådor och en jättefin matta som jag är jättenöjd med. Det vart ju lite annat smått och gott oxå som vanligt.
Det var en tröttkille i bilen hem sedan som somnade fort.
När vi kom hem vart det en snabbfika hos farmor och farfar, Fenix ville sedan vara kvar där så det fick han medans jag och Daniel gick hem och fixade med det nyinköpta. Klockan sex var vi tillbaka hos farmor och farfar och åt kinamat till middag, smaskigt!
När vi ätit klart gick vi hem och jag tog en promenad med Embla medans Daniel och Fenix körde "bippan" som Fenix kalalr gräsklipparen för.
Fenix fick en dusch innan han hoppade ner i sängen för natten!

Så trött


Vilar hos pappa

Två trötta killar

På väg till IKEA

Nu ska vi hämta blöjor

Carina och Elvira, snyggingarna!

Snart kan jag stå själv!

På IKEA

Vart är Fenix

Där var han

Lunch

Kul saker

Nu är vi klara

Glass till den duktiga shoppingkillen

Trött av alla shopping

Klipper gräset hos farmor och farfar

Morsdagblommor

Fina blomman från Carro

Åker "bippa" (gräsklippare) med pappa

Lilltjejens matta

Lilltjejens fotoramar, nu väntar vi bara på att kunna ta kort på lilla miraklet

Hennes tavelhylla


Fenix´s nya hylla med några av sina doppresenter på


Fenix´s nya bokhylla





Fenix´s nya bokhylla


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0