Parken zoo

Igår morse åkte vi till vreta för att hoppa på bussen till Eskilstuna, det var jag, Daniel, Fenix och farmor som skulle åka tillsammans med en massa andra människor. Fenix var jätteduktig hela bussresa, det tog lite över två timmar att åka. Han satt först brevid farmor och sedan brevid pappa. Han satt och tittade på alla lastbilar och traktorer som passerade våran buss.
När vi kom fram började vi med att titta på lite djur och sedan åt vi lunch på ett ställa där dem hade tacobuffé, jättegott! Med lite mat i magarna så fortsatte vi att titta på djur och sedan hittade vi en lekpark där Fenix fick busa av sig en stund och springa av sig lite energi!  Sedan vart det lite mer djurskådning. Vi gick in på tivolidelen och tittade lite oxå. Fenix ville nog flyga dumboelefanterna men han fick inte åka själv. Daniel var för stor för att få plats i elefanten och jag som var gravid fick inte åka, trist, förstår inte vad det skulle spela för roll! Vi hittade i alla fall tekoppar och ett djungeltåg som Daniel åkte tillsammans med Fenix, det var populärt! Fenix fick även en apa och en fin tröja inne på tivolidelen av farmor, tack snälla!
Vi gick sedan till deras utomhusbad där Fenix och Daniel badade. Det var ju så underbart väder, soligt och varmt så Fenix älskade att plaska runt i poolen och springa runt, runt! Han såg så lycklig ut!
Klockan fyra gick bussen tillbaka och vi hann nog inte mer än tre minuters bussfärd innan Fenix somnade mot min arm, söta, undebara killen! Han sov lite mer än en timme och sedan vaknade han igen och satt och kikade ut genom fönstret, han var så himla duktig!
Tack snälla farmor för en underbar dag!

Jag och min älskling

Klivit på bussen

Inne i djurparken

















Spanar på flamingos



Apor

Herr Nilsson

Jättesköldpadda och leguaner



Tar det lite lugnt




Lunch








Mammas troll

Spanar efter fiskar

Kram!

Krokodiler

Krokodilspaning

Titta mamma, en lama!

Lek på gång

Åh vad roligt




Rida häst





Mammas cowboy

Inne på tivolidelen

Hmmm, vad vill jag åka då?


Riktigt kul, tekopparna fick det bli!


Djungeltåget



Fenix har fått en apkompis av farmor


Traktorer!

Mot badet


Baddags

Buspojke













Klubba är gott

Dricka är nödvändigt i värmen


Klubba doppad i vatten


Sitter och läser tidning och väntar på att bussen ska ge sig av hem

Efter 3 minuters bussresa.....

.....så trött

Vaken igen och lite hungrig

Fortfarande lite trött


Cooling






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0