Måndag kväll

När vi hämtat Fenix på dagis igår så gick vi hem och åt mellis och efter det gick vi ut och lekte, Fenix älskar ju att leka ute!
Vid halv fem gick vi in och lagade mat, jag och Fenix åt själva då Daniel var tvungen att jobba lite längre. När Daniel sedan kom hem så åt han mat och Fenix satt och höll honom sällskap. Farfar kom förbi lite senare på kvällen och fikade innan Fenix fick hoppa i säng.
Då jag har lite svårt att nå ner till benen och se ordentligt så fick Daniel äran att vaxa mina ben igår, han verkade tycka att det var roligt! Han är snäll han och han var duktig!
För ett tag sedan så beställde jag tre "tavlor" av en tjej, en canvas och två stycken i trä. 1 var till Fenix och dem andra två till lilltjejen. Tavlorna kom igår och var så fina! Ställde upp dem på tavelhyllorna, nu väntar vi bara på att lilltjejen kommer så ska hon få lite kort oxå!

Fenix hos farmor och farfar igår

Hjälper farmor att vattna blommorna

Så där ja!

Djur iaktagna på våran morgonpromenad

Söta lilla humlan

Gulliga paddan

Underbara lilla ormen

Liljekonvalj

Fenix på dagis

Lilltjejens tavla

Oxå lilltjejens tavla

Fenix´s tavla

Fenix´s rum

Lilltjejens rum

Fenix håller pappa sällskap

Gullunge

Mys med mamma

Farfar kom över på fika

Pyjamaspojke

Kvällsmys med pappa

Vaxning av ben


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0