Lunch i norrtälje

Fenix och jag låg i sängen imorse och hade det jättemysigt. "ysigt" säger han och så kramar han om mig hårt, lilla underbara killen! Jag och Embla lämnade som vanligt Fenix på dagis och sedan gick vi hem. Jag gjorde mig iordning och satt vid datorn en stund innan jag åkte in till norrtälje. Marie-Louise och Gösta hade varit hos Carro på morgonen och fixat fötterna så vid elva var hon klar. Jag mötte Carro på salongen och Daniel kom oxå dit och sedan gick vi tre och åt lunch på G tillsammans, alltid lika trevligt! Efter lunchen åkte Daniel till jobbet och jag och Carro gick in i en skoaffär innan vi skildes åt. Fenix fick ett par sandaler.
Jag åkte sedan och handlade lite frukt för det var det helt slut med här hemma.
När jag kom hem tog jag vagnen och Embla och gick ner till dagis och hämtade upp gullungen, vi gick hem och åt melluis och sedan gick vi ut och lekte tills det var dags för middag. Daniel vart sen idag oxå så Fenix och jag åt ensamma och sedan tog vi med Embla på en promenad. Fenix fick en dusch efter promenaden och han hann träffa pappa några minuter innan han skulle lägga sig. Den trötta lilla killen somnade som en stock!
Daniel ligger i badkret nu och jag ska ta något och äta som vanligt!
Imorgon blir det fullt upp. Först MVC och sedan utvecklingssamtal på dagis. Klockan tre kommer sedan Janny och fikar. Trevligt!

Mys i sängen

Ska vi gå upp nu?

Åh, vad "ysigt"

Mamma fixar vid datorn

Lite fel håll kanske?

Lite förfriskning

Regnbågen bakom vårat hus


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0