Landet

Daniel var ute med jobbet igår och var därför väldigt bakis idag. Jag och Fenix gick upp i morse och åt frukost och sedan tog vi en promenad för att låta Daniel sova ifred. När vi kom hem bytte vi om och tog med oss lite saker och åkte till vämlinge. Marie-Louise åkte med oss och Gösta skulle komma lite senare. På vägen stannade vi vid apoteket, Marie-Louise behövde lite saker och jag skulle ha järntabletter, mitt blodvärde är ju lite lågt.
Vi parkerade bilen hos mormor och morfar på landet och gick sedan därifrån till loppisen som en bekant till Marie-Louise hade. Fenix fick lite leksaksbilar, han satt mitt uppe bland alla leksaker när han skulle välja, sötungen!
När vi var klara på loppisen så gick vi alla tillbaka till landet där vi åt lunch och fikade, trevligt och nödvändigt för min hungriga mage! 
Vi begav oss hem vid tre-tiden och vi hann nog inte mer än 3 minuters bilfärd innan lilleman slocknade, så trött! När vi kom hem ställde jag bilen i skuggan och öppnade bildörrarna så han fick fortsätta sova en liten stund till. Efter en halvtimme vaknade han och då åt vi en apelsin och sedan gick vi ut och lekte. Daniel var fortfarande inte pigg och tittade ut först vid fem-tiden. 
Vi åt middag och lilleman fick duscha. Nu sover han så skönt så och Daniel sitter som en zombie i soffan. Jag ska snart hoppa ner i soffan oxå.
Lillemans blåtira var som jag trodde lite värre i morse, det var mer svullet och svullnaden hade förflyttat sig lite neråt så ögonlocket var väldigt svullet. Han verkar dock inte bry sig alls, tålig liten hjälte!

Fina blomman som blommar hemma nu





Väljer bilar

Måste provköra

Nöjd med sitt val

Provleker lite till

Jorå, dem här funkar

Lunch

Bus med morfar

Kex

Myser med mormor

Bus mellan vinbärsbuskarna

Tokunge

Full fart

Trött ängel

Blåtiran


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0