Torsdag

Medans Fenix var på dagis så fixade jag med dekorationen på lilltjejens dörr, städade och tog en promenad med Embla. Dörren vart himla bra tycker jag. Det passar så bra med texten då det var det första jag skrev i inlägget i december om att jag och Daniel väntade en bebis till, ett litet mirakel! Vårat mirakel! Fenix är självklart oxå vårat mirakel men jag tror inte att en kille uppskattar den texten på sin dörr om några år. 
Eftersom Fenix vaknade så sent i morse så hade han inte velat sova middag på dagis idag. Det kändes lite sent att lägga honom när vi kom hem från dagis oxå så han fick vara vaken. Vi var ute hela eftermiddagen. Daniel kom hem med en ny, begagnad gräsklippare idag. Pappa Daniels nya leksak. Vi åt middag uppe hos farmor och farfar, ärtsoppa och pannkaka, smaskigt! Eftersom Fenix inte sovit något under dagen så var han väldigt trött och fick lägga sig tidigt, han somnade som en stock, tröttmössan!
 Daniel ska hoppa ner i badkret nu och efter det blir det film. Jag börjar bli hungrig igen så jag får väl ta mig något att äta igen!

Lilltjejens nydekorerade dörr

Lek i sandlådan

Plockar blommor

Här vill jag sitta!

Åh, vad skönt

Myser på berget

Kör sten i sin skottkärra

Klipper gräset

Pappas nya leksak

Provsitter med pappa

Hjärtat

Gott med vatten

Lilla bonden

Kopplar på sitt släp

Så där, släpet på plats

Då kör vi!

Middag hos farmor och farfar


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0