Bio

Natten i Fenix´s nya rum gick kanon! Han sov precis som vanligt! Efter våran dagliga morgonpromenad åkte vi till gräddö och handlade lite. När vi kom hem gick vi ut en stund och lekte och sedan gick vi in och åt lunch och vilade middag.
När trollet vaknat förberedde vi maten tillsammans, köttfärslimpa! Han är så duktig att hjälpa till. Vi gick sedan en promenad och när vi kom hem igen så kom även Daniel. Vi åt middag och sedan gick grabbarna ut och klippte gräset medans jag plockade lite inne.
På kvällen gick vi upp till farmor och farfar och fikade. Daniel hjälpte dem med den lilla gräsklipparen och självklart hjälpte även Fenix till. Daniel fortsatte sedan att klippa gräset och jag gick in och duschade lilleman och nattade honom innan jag gick en promenad med Embla.
Fenix har sovit lika gott i natt i nya rummet, jag väckte honom vid halv åtta för att vi skulle hinna äta frukost och göra oss iordning för dagis. Vi åt frukost i sängen båda två, mysigt!
Embla och jag har nu lämnat Fenix på dagis och han vart så glad att få komma dit och leka. Jag har satt igång en tvättmaskin och nu ska jag börja städa lite, ska hinna med en promenad med Embla oxå så hon får bada under dagen. Klockan två ska vi hämta upp Fenix igen och då ska vi hem och äta mellis, sen ska Fenix få vara med farmor och farfar. Jag ska in till norrtälje och hämta upp Daniel. Vi ska till vällingby och gå på bio. Lojke fyller år idag så det några stycken. Vi ska se Pirates of the Caribbean, den sista filmen har premiär idag! Ska försöka hinna med och handla godis och tanka bilen innan jag hämtar upp Daniel oxå.

Snygg morgonfrisyr

Utvilad kille

Får man kliva upp nu?

Full fart i gångarna på ica

Ute med nya skottkärran

Skitig och fin

Förbereder köttfärslimpan

öser upp färsen i formen

Duktig liten kock

På väg till farmor och farfar

Fika hos farmor och farfar

Hjälper pappa med gräsklipparen

Den kanske är lite för stor för lilleman!

Lycklig kille på dagis när jag lämnade honom i morse.


Kommentarer
carina

tja =)

konstigt nog fick jag en annan bil dagen efter jag belv av med min första fast chefen sa att INGEN skulle få bha bil hem.

Men jag klagar inte =) då kanske man blir av med den igen =/

så söndag kanske jag kan komma =)

2011-05-18 @ 18:33:03
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0