Fredag den 13:e

I går efter våran morgonpromenad åkte vi till gräddö och handlade lite, Fenix for runt med sin lilla kundvagn och plockade i både det ena och det andra!
När vi kom hem så började vi baka, det vart två olika sortes muffins. Fenix älskar att baka, inte för att jag vet vad vi ska göra av alla muffins då vi aldrig fikar men men.....vi får väl börja bjuda över massa fikagäster. Fenix äter inget annat än rån, mariekex och bullar, han vill inte smaka något annat. Efter baket vart det lunch och sedan sovstund. Medans Fenix sov plockade jag undan lite här hemma och bäddade rent sängarna. 
Halv två väckte jag lilleman och vi begav oss till norrtälje. Vi mötte farmor vid jysk. Vi fick med oss en svart hallmöbel denna gång och en rullgaqrdin till Fenix´s rum. Efter det åkte vi ner på vårmarknaden. Farmor och Fenix tog lite lotter och vann lite saker. Sedan gick vi ett varv, jag köpte två t-shirtar till Fenix och två olika sortes chokladbollar till mig!
Fenix var så intresserad av flygplanskarusellen och jag frågade honom flera gånger om han ville åka men han skakade bara på huvudet men kunde inte släppa flygplanen med blicken. Till slut lyfte jag upp honom ur vagnen och så köpte vi en biljett i alla fall, han var lite rädd när vi hoppade ner i planet och kramade om mig hårt men när vi väl började åka så tyckte han det var jättekul! Så modig och duktig kille! 
Innan vi åkte hem handlade vi med oss mat hem till alla, Fenix fick en klubba medans vi väntade, första klubban någonsin och den var riktig god tyckte han!
Efter maten gick jag och Fenix ut i regnet, han är ju så förtjust i att vara ute när det är blött, massa vatten och gegga att hålla på i!
På kvällen när Fenix somnat monterade jag hallmöbeln och efter det åt jag mina chokladbollar! 

Behöver vi mjölk tro?

Full fart

Höger eller vänster?

Chokladen måste provsmakas innan den handlas så man vet att den duger

Full fart igen

Bakmargarin behövs om man ska baka

Mjöl!

Det här var skoj!

Oj, kladd på handen

Kan man ha en sötare hjälpreda?

Dubbla chokladmuffins och apelsin-och chokladmuffins!

Smask!

På tivolidelen av marknaden

Titta, en stor kisse

Glad kille har fått vinst på sin lott

Här flög jag och Fenix flygplan

Färdigåkt!

Så duktig och modig liten kille!

Fått en klubba i väntan på maten

Smaskigt!

Vad har vi i tunnan då?

Intressant

Utomhus lek i regnet är inte dumt alls, det finns massa skoj vatten att hålla på med!

Gullunge!

Ute och kör på geggamoja

Fenix´s tröjor

Mitt kvällsgodis från marknaden!


Kommentarer
carina

Jaq ska försöka gå med casper på marknaden i morgon =)

Men nästa helg går nog bra =) måste ändå ut åt de hållet för at gå ut med 2 hundar på lördagen så de blir kanon bra det =)

2011-05-14 @ 14:55:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0