1:a Maj

Fmiljen tog en skön morgonpromenad tillsammans efter frukosten, efter det gick vi upp till farmor och farfar för att höra när farmor skulle in till stan, Daniel och Fenix fikade lite men jag var mätt!
Vi åkte alla in till norrtälje där det var marknad men det var väldigt några tält med saker. Fick i alla fall tag i strumpor till lilleman och Marie-Louise hittade lite kläder till Cecilia.
Efter det åkte vi och handlade på Willys och sedan vart det en sväng till jysk oxå, vi köpte några småsaker och Marie-Louise köpte en utemöbel till Cecilia. Vi åt lunch tillsammans och sedan skulle Daniel och Marie-Louise åka och hälsa på Cecila men jag och Fenix åkte hem med maten. Vi packade upp och Fenix fick gå och sova middag.
När Daniel kom hem igen så satte han upp lister i Fenix´s rum och efter det gick vi alla ut. Mikael kom över en sväng och hjälpte till med staketet, jag och Fenix busade under tiden. Det har flyttat får till hagen brevid oss nu så Fenix hade fullt upp större av tiden där!
Senare på eftermiddagen åkte jag och Fenix med på traktorkärran ut i skogen, Daniel skulle kasta lite sly och sånt. Fenix tyckte det var jätteroligt!
När vi kom hem åt vi middag och jag åkte sedan in till mamma och pappa och hämtade upp Embla, när jag kom hem igen så la vi Fenix och sedan vart det bara en lugn kväll i soffan!



Morgonmys

På väg till marknad

Daniel kikar lite

Fått en traktortidning på Willys

Smakar på pappas bubbelvatten

Oj, vad det kittlas på läpparna

Dricker ur sitt nya glas som han fick på jysk

Glad kille

Nya grannar!

Kom hit då fåren!

Nu kommer dem!

Mysigt!

Daniel och Mikael pysslar med staketet

Skönt men lite kallt i solen


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0