Onsdag kväll

I går när jag hämtat Fenix på dagis så gick vi hem och ät mellis, vi gick sedan direkt upp till farmor och farfar. Jag var kvar en liten stund och sedan kramade jag om lilleman och åkte till norrtälje. Jag stannade och köpte med mig godis och dricka innan jag mötte upp Daniel. Vi tog med oss lite mat från McDonalds som vi åt i bilen på väg till vällingby. Vi vart sittandes i köer en stund men vi hann dit med god marginal i alla fall.
Vi hämtade ut biljetterna och straxt där efter kom Lojke, Gunte, Yvonne, Micke och Henkan.
Filmen var bra, inte riktigt lika bra som dem första var men helt okej.
Efter bion följde vi med hem till Lojke och fikade lite innan vi fortsatte hem.
Det hade gått jättebra med Fenix, han hade skött sig. Han sussade så gott i sin säng när vi kom. Han var dock väldigt trött i morse. Jag fick väcka honom tio över åtta för att hinna ge honom frukost och komma iväg till dagis. Han var inte alls sugen på att gå upp då.
Nu har i alla fall jag och Embla lämnat trollet på dagis och han var lika lycklig som vanligt! Jag ska väl städa lite, gå en promenad med embla och förbereda middagen innan det är dags att hämta upp trollet igen.

Sitter i köer på väg till vällingby

Älsklingen hämtar ut biljetterna

Premiärfilmen

Hihi, verkligen ett bra kort!

Något bättre kanske, i alla fall hela ansikten

En trött liten kille nu på morgonen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0