Lyckotrollet 21 månader!

Idag fyller vårat lilla troll 21 månader, stora killen! Jag vaknade innan Fenix och gick upp och duschade, efter det gjorde jag iordning frukost för att äta i sängen. Precis när jag satt mig i sängen så vaknade lilleman och då var klockan halv åtta. Jag gjorde iordnings hans välling och sedan åt vi frukost tillsammans i sängen.
Vi tog sedan en promenad med Embla och sedan hoppade vi in i bilen och åkte till familjecenter där Fenix fick leka med alla roliga leksaker.Det var rätt mycket föräldrar och barn där idag. Det var en mamma som undrade när jag skulle ha barn, hon trodde att jag hade runt tre, fyra månader kvar, hihi, imorgon är det ju bara 5 veckor kvar. Kan ju inte rå för den lilla magen!  När Fenix lekt av sig en stund så åkte vi vidare till flygfyren och handlade. När vi kom hem åt vi lunch och nu sover lilleman middag. 
När han vaknar ska vi ta en liten promenad med Embla och sedan får vi se hur vädret ser ut, är det uppehåll så får vi nog gå ut och leka en stund.
Ikväll ska vi se om Daniel hinner flytta Fenix´s säng, den måste skruvas isär för att komma ut genom dörren!  

En glad kille i badkret här om dan!

Världens goaste!

Godmorgon mammas 21-månaders kille!

Buspojken påklädd för promenad

Åker bil på familjecenter

Rutschkana!

Mer bilkörning

Alla tittar på lastbilen utanför fönstret

Stor bil

Lastat i småbilar i stora bilen

Gungeligung

Fixar lite med tåg

Kopplar ihop tågen


Så där!

Nu sitter många tåg ihop!


Kollar på fiskarna på flygfyren

Lilla magen idag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0