V.24

Ännu en vecka har passerat, vi är nu i vecka 24 och magen växer otroligt fort nu! Lilltjejen växer med en himla fart och allt som tidigare legat där hon är nu är uppressat! Hihi, när jag är hungrig så kurrar det under revbenen, en liten omplacering av innehållet i magen! Allt går som på räls. Har lite ont i ljumskarna men mest mysont, ungefär som träningsvärk! Man vet att det kommer något gott ur det. 4 kg har jag gått upp nu och jag är konstant hungrig och äter hela tiden! Kissnödig är jag oxå hela tiden men det hör liksom till! 
Jag jobbar på som vanligt utan några bekymmer, arbetskamraterna är så snälla och försöker avlasta mig i vissa arbetsmoment trots att jag sagt att det inte behövs, jag har ju inte ont någonstans och speciellt tung är jag ju inte! Nästa vecka ska jag nog byta arbetskläder i alla fall. XS börjar sitta lite tight runt magen nu men dem har räckt mycket längre än jag trott! Om jag får min havandeskapsledighet beviljad så kommer jag bara jobba 7 veckor till, hoppas, hoppas!
Lilltjejen sparkar på och rör sig väldigt mycket, supermysigt! Om en vecka är det MVC som gäller, det ska bli riktigt roligt! 

v.24



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0