Mormor och morfar

I morse åt vi nybakade frallor som jag och Fenix bakade igår och som vi då gräddade på morgonen. Smaskigt! Efter det var det bara att packa ut oss i bilen och åka mot mormor och morfar på landet där Daniel slöppte av mig, Fenix och Embla. Daniel åkte sedan tillbaka till norrtälje där han städade ur våran bil och tvättade den. Han åkte sedan och bytte in våran bil mot den nya!
Jag och Fenix hade det bra hos mormor och morfar under tiden. Det vart massa bus och efter fruktstunden tog vi en promenad ner till badplatsen där Fenix fick gunga lite. Vi gick vidare en sväång och Fenix somnade, skönt att få vila lite. Det vart lite lunch när vi kom tillbaka och sedan fika. Fenix åt lunch när han vaknade. Daniel kom sedan och hämtade oss med nya bilen, den var jätteskön att åka i, stor och rymlig!
När vi kom hem gick vi upp till farbror Mikael en stund där Fenix busade runt och vi lånade en film.
Daniel och Fenix lagade spagetti och köttfärssås till middag, kanongott! Gösta kom förbi och fikade en stund på kvällen. Fenix och jag tog en dusch och nu sover lilla ängeln gott i sin säng sedan en timme tillbaka. Jag ska baka lite fler frallor tills i morgonbitti, det är så gott med nybakat på morgonen och det är så perfekt när man kan baka dem på kvällen och sedan låta dem jäsa under natten för att sedan grädda dem på morgonen!
Efter baket blir det lite frukt och mys i soffan.

Morgonfrallor

Embla myser i mitt knä på väg till mormor och morfar

Fruktsallad

Smyger runt knuten

Skönt i solen

Kul med gunga

Trött kille!

Traktorlek!

Bus med morfar och Embla

Lunch

Spisen är ju lite spännande

Pussunge!

Nu står nya bilen i garaget, redan skitig!

Kvällsfrukten är förberedd!


Kommentarer
carina

Tack.

Jag hoppas verkigen att detta är något ni slipper vara med om.

Vist man har sett sådant på jobbet men de är inte ens i närheten av vad de är när man ser sitt barn. De var fruktansvärt.

Men Casper är ju på bättrings vägen så de är skönt.

Men han får sova i mitt rum med mig ett par dagar =)

2011-03-26 @ 20:18:51
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0