Lugna dagar!

I går när Daniel kom hem så gick vi upp till Marie-Louise och Gösta och åt middag, skönt att slippa laga själv! På kvällen vart det bara tv-tittande för min del. Daniel sorterade vidare bland bebiskläderna.
Idag känns det lite bättre men långt ifrån bra, ringde jobbet på morgonen och sa att jag inte kommer imorgon heller utan blir hemma tills på måndag, då ska åtminstone penicillinet börjat verka ordentligt.
Embla och jag lämnade Fenix på dagis vid nio-tiden och vid två ska vi hämta hem honom igen, blir kul för honom att leka av sig lite, jag är ju inte så rolig att vara med just nu när jag har så ont, jag kan ju liksom inte busa runt och hänga med i hans takter. Han har det bättre på dagis med sina konmpisar några timmar medans jag får vila. Han såg så nöjd ut när jag lämnade honom, dem andra barnen var ute i solen och lekte när vi kom och Fenix hoppade snabbt med i leken!
Det kommer bli lugna dagar för min del nu, vill ju bli frisk och så måste jag ju tänka på lilltjejen i magen oxå, hon verkar i alla fall må prima så som hon sprattlar runt!


Vårat busfrö, älskar det här kortet!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0