Semeldagen

I går eftermiddag kom Carro förbi, hon hade varit ute hos en arbetskamrat och fått lite massage så då passade hon på att komma förbi här en sväng, alltid lika trevligt! I augusti kommer hon flytta in i Cecilias gamla hus, det kommer bli så roligt att ha henne nära. Fenix kommer bli så glad när tjejerna kommer närmre och så kan han ha kramkalas oftare, han kramade massvis på Carro igår.
Efter fikastunden så åkte Carro hem och vi andra gick  upp till Marie-Louise och Gösta som bjöd på semlor. Fenix ville inte ha någon semla utan fick en piggelin istället, han fick välja mellan två glassar och provsmakade på båda men valde piggelinen.
Fenix fick ett fint fodrat regnställ som han kan ha nu i vår av farmor och farfar, tack snälla. 
Vi har precis ätit frukost och nu kör Fenix runt med sina bilar här hemma. 
Gullungen har faktiskt lyckats kissa på sin potta fyra gånger totalt, lyckoträff eller ej så är han i alla fall väldigt duktig!  
Nu ska vi snart gå en promenad med Embla, Fenix tjatar om traktorn hela tiden så vi får väl gå förbi den och titta lite.

Mys hos gudmor

Nya regnstället

Så tjusig

Måste provsmaka vilken man ska ha

En piggelin fick det bli!

Semlor


Kommentarer
Anonym

hej här flyter de på som de ska så kl 2 utanför Ö&B =)

2011-03-09 @ 11:21:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0