Ordnat biljetter till älsklingen!

I dag slutade jag jobbet klockan två, då åkte jag hem och hämtade upp Fenix på dagis på en gång. Jag pratade med Daniel i telefon på vägen hem, han skulle bokat biljetter till Metallica, The big 4 den 3:e juli i Göteborg. Dem släppte biljetterna i morse klockan nio. Han hade dessvärre inte kommit fram varken på internet eller telefon när han försökt.
När jag och Fenix kom hem så gick vi in på ticknet och där fick vi till våran förvåning tag i biljetter, trodde att dem skulle vara slut! Så nu har Daniel 2 biljetter till Big 4 i sommar.
Nu återstår det bara att se om han kan åka eller inte. Lilltjejen är ju beräknad till den 20:e juni men har man otur så kan man ju få vänta två veckor på henne och då får Daniel hålla sig hemma istället. Fenix var fyra dagar sen så vi hoppas att lilltjejen oxå kommer ganska nära beräknat datum.
Daniel ska nog åka snowboard med Henkan i kväll i norrtäljebacken så jag och Fenix får mysa själva.
Nu ska jag vara ledig i två dagar. Fenix ska till dagis en kort sväng i morgon när jag ska till MVC. Han kommer bara hinna leka en liten stund, äta lunch och sova och sen hämtar jag upp honom igen!


Först slår man ett nummer

Sen pratar man!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0