Fortfarande hostigt

Hostan är kvar men jag har fått sova i natt i alla fall. Halsen känns som om man dragit ett rivjärn i upp och ner men det onda är ingen halsinfektion utan bara ont av allt hostande! Skönt med en ledig dag idag.
I tisdag när jag kom hem från jobbet så hade jag fått mitt beslut angående havandeskapsledigheten, BEVILJAD! Härligt. Kommer även ta två dagar semester så nu kommer jag bara jobba till den 17:e april och sedan vara ledig tills lilltjejen kommer. Nu har ju halva mars gått så när jag har jobbat klart den här veckan få är det bara fyra veckor kvar. Fenix kommer bara vara på dagis 15 timmar i veckan, tror det får bli 5 timmar om dagen i 3 dagar per vecka, kanske tisdag, onsdag och torsdag och sedan får han fyra dagar helg!
Idag ska vi in till norrtälje. Fenix ska få följa med mig och hämta upp mitt färdiga E-tjänstekort på norrtäljesjukhus, i framtiden måste jag ha det för att kunna logga in på datorerna på jobbet och kunna läsa journaler osv. Vi ska även förbi Daniel på jobbet och hälsa på en sväng. Vi får se om Fenix orkar handla efter det eller om han vill hem och sova.
Snart ska vi i alla fall ta en promenad med Embla och sedan en dusch.


Fenix´s morgonfrisyr




Kommentarer
carina

Hitta en söt kläning så jag tänkte på er =)

http://www.asos.com/countryid/8/Pumpkin-Patch/Pumpkin-Patch-Tiered-Tulle-Sparkle-Spot-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1244435&affId=2442



Jobbar daniel i norrtälje nu?

2011-03-17 @ 12:07:12
carina

Förstår att han är nöjd =)

Jag har en mössa och en tröja/jacka som jag tänkte se om ni vill ha till lill tjejen.

Tänkte om jag skulle lämna hos honom eller om de är någon dag vi träffas

2011-03-17 @ 13:17:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0