Bläääää!

Usch, blä och fy. Jag mår verkligen inte bra! I natt vaknade jag av att jag hade jätteont i tänderna i överkäken på vänster sidan, trodde det var tandvärk! Jag är ju fortfarande toksnorig och hostig och efter några vakna timmar i natt och lite sömn så vaknade jag sex i morse och då hade jag jätteont på vänster kind, öra och runt ögat. Troligtvis bihåleinflammation. Det ska tydligen vara vanligare på gravida då slemhinnorna blir lite svullna och så. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli åtta så får jag ringa mamma som är sjuiksköterska och rådfråga och sedan vårdcentralen. Typiskt!
Vet inte riktigt hur jag ska göra med jobbet idag, det spränger i hela ansiktet och huvudet så fort jag lutar mig framåt så det kanske blir svårt att jobba. Jag får se, måste bestämma mig ganska snart så dem hinner ta in en vikarie på jobbet i sådana fall.

Söta Daniel satt och sorterade lite av Fenix´s bebiskläder i går. Vissa saker kan ju faktiskt lilltjejen oxå ha!


Kommentarer
carina

kul att gå igen kläder och försöka komma ihåg att våra små har varit SÅ små =)

jag bryr mig inte riktigt om jimmys "vän"

Men de är det att jag mår dåligt av att dom får de att låta som om jag snackar skit om jimmy på bloggen och jimmy tror dom och mår dåligt. De har gjort att de har varit extra spänt här hemma vi har knappt pratat med varan för så fort jag har sakt något har jimmy tagit de negatift och jag blir tjurig/irriterad men nu vet man ju varför de har varit så.

2011-03-22 @ 08:04:48
URL: http://carinaocasper.blogg.se/
carina

tråkigt de där med att du har ont, hoppas de går över snart

2011-03-22 @ 08:09:44
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0