Bihåleinflammation!

Jorå, det var som jag misstänkte, bihåleinflammation och penicillin i tio dagar vart resultatet av dagens besök på vårdcentralen. Pratade med mamma i morse som sa att jag skulle åka in så jag gjorde det. Tur! Det gör så himla ont och jag känner mig helt igensvullen på vänster sidan av ansiktet. Varje gång jag lutar mig framåt, hostar, nyser eller snyter mig så spränger det i hela ansiktet. Jag blir hemma den här veckan, skulle ha jobbat idag, imorgon och på torsdag men nu blir jag hemma som sagt. Är ledig fredag, lördag och söndag så jag får vila upp mig till på måndag.
Ringde dagis i morse och det var okej att jag lämnade honom lite tidigare så jag kunde åka in till vårdcentralen. Nu ska jag och Embla gå och hämta honom igen. Han kommer få vara på dagis imorgon och på onsdag oxå men bara fem timmar så jag får vila ordentligt. Så himla trist!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0