Sol

Känner mig ganska så trött och sliten just nu. Har haft förvärkar i två nätter och därmed inte sovit alls. Vet inte om lilltjejen hade tänkt titta ut lite tidigare eller om hon bara ger en förvarning om vad som komma skall. Vi får se!
Vi har därför tagit det ganska så lugnt. I torsdag hände inte allas mycket då jag inte sovit något under natten. Vi packade BB-väskan, det kan ju vara bra att ha det förberett nu i fall att. Under dagen på torsdag hade jag inga värkar alls men dem kom tillbaka på torsdags kvällen och höll i sig hela natten och avtod på fredagsmorgonen, typiskt!
Vi började i alla fall dagen med en promenad trots att jag var som en zombie. Vi åkte sedan till Räfsnäs och handlade lite virke, vi hann bara hem och lämna det innan vi åkte vidare till norrtälje för en fika med mormor och morfar på tre praliner, dem har så mysig uteservering. Fenix passade på att visa mormor att han lärt sig säga just mormor, farmor fick senare på kvällen höra att fenix även lärt sig farmor. Kaffe är ett annat ord som ploppade upp idag, han är en liten papegoja just nu!
Efter fikat åkte vi hem igen, Fenix somnade i bilen så Daniel fick bära in honom till hans säng. Jag passade oxå på att vila lite fast jag kunde inte somna.
På eftermiddagen tog vi en båttur till norrtälje och sedan vart det lite lek på stranden. Efter middagen fortsatte leken fast hemma istället, det är ju så underbart väder.
Nu ska jag ta mig något att äta och sedan hoppas på att värkarna inte kommer tillbaka i natt om det inte är så att lillstumpan hade tänkt titta ut förstås!

Spanar in pappas bil

Smaskig fikabricka på tre praliner



Fika med mormor och morfar



Trött kille i bilen

Pappa bär in till sängen

Lek nere på stranden

Hinken i beredskap

Pappa hjälper till

Testkör nya båten i vattnet

Pojkarna hjälps åt

Lite mellis

En båttur till norrtälje

Kapten Daniel

Mina hjärtan

Hej då norrtälje

Pappa styr hem

Mysigt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0