Måndag, tisdag

I går var en lugn dag. Vi var inne i norrtälje på förmiddagen och hämtade Embla och handlade. Vi stannade på BVC för att kontrollväga lilltjejen och det gick kanon, nu ökar hon i vikt ordentligt. Nya matchvikten är 3790 gram.
Idag kom Fenixs gudmor Carro hit med sina tjejer och fikade och hälsade på Corona. Carro ska även bli gudmor till Corona. Dem hade köpt en jättefin klänning till Corona och en lika fin t-shirt till Fenix från Lundmyr of Sweden, tack snälla.
När tjejerna åkt vart det en lugn stund här hemma för mig och barnen medans Daniel åkte in till norrtälje och hälsade på sin syster.
På eftermiddagen gick vi ner på stranden där grabbarna badade, Fenix tyckte det var jätteroligt.
Natten som var så sov Corona i sin egen säng för första gången, hon har legat brevid mig i sängen fram tills nu. Natten gick bra för henne, hon vaknade två gånger och ville ha mat men har annars sovit gott, nu får vi se hur det fortsätter.....

Handlat med pappa

Buspojkar

Prinsessan

Fika

Gudmor Carro, Nea och Lova hälsar på Corona

Hej gudmor

Coronas söta klänning

Fenixs fina tröja

Vårat kort


Mys













Puss















Blondie









På stranden





Badpojkar




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0