Bingo

På midsommardagen åkte jag och Corona ut till mamma och pappa, min morbror Janne var oxå där. Vi fikade med jordgubbsbakelse som mamma gjort, smaskigt. Corona fick en bok av sin mormorbror där man fyller i saker om barnet, rack snälla.
Klockan 15.00 var det dags för bingo, det är tradition i tomtområdet. Alla vi spelade men vi vann inget. Corona sov under hela tiden, trots högtalare och applåder.
När bingon var färdig så gick vi hem igen och jag hoppade in i bilen och åkte hem då vi skulle äta middag hos farmor och farfar på kvällen.
Fenix åkte med farmor och handlade redan på morgonen och sedan vart han kvar där resten av dagen. Farmor hade köpt en piratskepp och en mössa till Fenix.
Efter middagen så gav jag Marie-Louise sin sista fragminspruta, nu har jag sprutat henne i låren i tio dagar i och med hennes operation. Nu slipper hon dem.
Klockan åtta la jag Fenix och efter det åkte Daniel och Henkan till Fejan. Jag och Corona hade myskväll för oss sj'lva i soffan.

Mammas troll

Trött tjej som vilar i soffan innan bingon

Älsklingen

Tittut




Jordgubbsbakelse till fika som mormor gjort

Bingon var tröttsam

Mamma och morbror

Pappa

Koncentrerade

Fenix´s båt

Mammas buse



Nya mössan

Tjejmys på kvällen


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0